Bérlés menete


Áruházunkban Egyszerűen és Gyorsan bérelheti ki a használni kívánt termékeket, amelyhez az alábbiakban nyújtunk segítséget.


I. A termék kiválasztása

Válassza ki a fő-, illetve alkategóriák közül a bérelni kívánt terméket.

Jelölje meg, hogy melyik azt melyik napon szeretné azt használni, továbbá töltse ki a mennyiségre/darabszámra vonatkozó  mezőt.

Helyezze a terméket a korsarába a "Kosárba teszem" gomb használatával.

Amennyiben több különböző terméket szeretne bérelni, úgy ezt minden terméknél tegye meg. Ennek eredményeként a kosarába az összes termék behelyezésre kerül.


II. A kosár tartalma

Az oldal jobb felső sarkában található kosár ikonra, majd azt követően a "kosár tartalma" gombra kattintva tekintheti meg a kibérelni tervezett termékek listáját és mennyiségét. Amennyiben a kosarának tartalmát bérlési szándékával megegyezőnek találja, a jobb oldalon, alul található "Fizetés" gomb megnyomásával léphet tovább a bérlés megerősítés, illetve a termékek fizetése irányába.


III. A bérlés megerősítése, fizetés 

 1. Fizetési opciók
  A bérlés során lehetősége van regisztrált felhasználóként (amennyiben korábban már regisztrált az oldalunkon) vagy vendégként is a rendelés megerősítésére, illetve fizetésére. Válassza ki az Önnek megfelelő opciót, majd kattintson a "Tovább" gombra.

 2. Számlázási cím
  Amennyiben vendégként bérel nálunk, úgy feltétlenül szükséges az *-al jelölt mezők kitöltése.
  Fontos, hogy valós adatokat adjon meg, hiszen a későbbiekben ezek alapján tudjuk Önnel tartani a kapcsolatot, tájékoztatni a rendeléssel kapcsolatos további fejleményekről, illetve a rendszer a megadott adatok alapján számolja ki az esetleges szállítási költségeket (abban az esetben, ha a rendelés folyamatának későbbi lépésében nem a személyes átvételt választja).

  Ha a szállítási és a számlázási cím megegyezik, kattintson a "Tovább" gombra.

  Amennyiben a szállítási és a számlázási cím különbözik, úgy az erre vonatkozó szövegrész mellett található négyzetben lévő pipa kivételével, majd a "Tovább" gombra kattintással van lehetőség a következő pontban (3. Szállítási adatok) a szállítási adatok megadására.

 3. Szállítási adatok
  Feltétlenül szükséges a *-al jelölt mezők kitöltése. 

  Fontos: légvárak foglalása során kizárólag általunk történő kiszállítással és üzembe helyezéssel, illetve leszereléssel és elszállítással van lehetőség a bérlésre, így ez esetben mindenképpen szükséges a szállítási adatok megadása.

  Az adatok megadását követően kattintson a "Tovább" gombra.

 4. Szállítási módok
  Amennyiben személyesen kívánja a terméket átvételi pontunkon átvenni, valamint oda visszahozni, válassza a "Személyes átvétel" lehetőséget.

  Amennyiben a termék Ön által megadott helyszínre általunk történő kiszállítását és elszállítását kéri, válassza a "Kiszállítás" lehetőséget.

  A "Kiszállítás" lehetőség mellett található kiszállítási árat a rendszer az Ön által megadott számlázási, vagy szállítási cím alapján számolja ki. Így az itt található ár tartalmazza az Ön által megadott számlázási, illetve szállítási címre történő kiszállítást, üzembe helyezést, valamint a bérlést követő napon az Ön által egyeztetett időpontban történő elszállítást.

  Fontos: Kérjük, hogy a megjegyzésben feltétlenül jelölje meg, hogy mikor kívánja a terméket átvételi pontunkon átvenni, illetve mikor kéri annak kiszállítását. Az átvételre és kiszállításra leghamarabb a használatra megjelölt időpontot megelőző 24 órával van lehetőség. Ettől eltérő igény esetében a termék foglalását megelőzően, e-mailben történő előzetes egyeztetés szükséges!

  A szállítási mód kiválasztását követően kattintson a "Tovább" gombra.

 5. Fizetési módok
  A bérlés összegének rendezése tekintetében a következő fizetési módok közül választhat.

  Bankszámlára történő utalás esetében kifizetheti a rendelés teljes összegét, vagy annak 50%-át előre. Amennyiben a rendelés 50%-ának bankszámlára történő utalását választja, úgy termék/termékek átvételi pontunkon történő átvételekor, vagy a korábban Ön által megadott helyszínre történő kiszállításkor szükséges a fennmaradó összeg készpénzben történő kiegyenlítése.

  Lehetősége van a bérlés teljes összegének  átvételi pontunkon történő átvételekor, vagy a korábban Ön által megadott helyszínre történő kiszállításkor való készpénzben való rendezésére.

  Lehetősége van továbbá a bérlés teljes összegének bankkártyával történő kifizetésére is.

  Kérjük figyelmesen olvassa el az Általános szerződési feltételeket, majd ha az abban foglaltakat elfogadja, az erre vonatkozó szövegrész mellett négyzet bejelölését követően kattintson a "Tovább" gombra.

 6. Rendelés megerősítése
  Amennyiben a rendelés teljes összegének készpénzben történő kifizetése mellett döntött, kattintson a "Rendelés megerősítése" gombra.

  Amennyiben a rendelés teljes összegének, vagy 50%-ának a bankszámlára történő átutalása mellett döntött, utalja át az ennek megfelelő összeget az útmutató ablakban található számlaszámra, majd kattintson a "Rendelés megerősítése" gombra.

  Fontos: ne felejtsen el a "Rendelés megerősítése" gombra kattintani, ugyanis csak abban az esetben rögzíti a rendszer a bérlési szándékot. Ennek hiányában, még ha a banki átutalás meg is érkezik, nem tudjuk beazonosítani a beérkezett pénzösszeget, hiszen anélkül a rendelés nem kerül felvételre.

  Lehetősége van a rendelés összegének bankkártyával történő kifizetésére is, ez esetben a végösszeg áttekintésért követően kattintson a "Tovább" gombra, amelyet követően van lehetősége a bankkártyás fizetésre.


Amennyiben kérdése merülne fel, keressen minket az info@dekoracioberles.hu e-mail címen.


Bízunk benne, hogy hamarosan ügyfeleink között tudhatjuk és elégedett lesz szolgáltatásunkkal.